Beställning av fiberanslutning - ElmNet AB

LÄS MER

ElmNet AB är ett kommunalt bolag som har i uppdrag att bygga ut fibernät i Älmhults kommun. Bolaget arbetar för att erbjuda företag och privatpersoner i Älmhults kommun möjlighet att ansluta sig till snabb och stabil bredbandsuppkoppling. För mer information besök gärna vår hemsida www.elmnet.se

Idag sker allt mer på nätet och en sak är säker: utbudet via nätet kommer att öka ytterligare med tjänster som ställer krav på bra uppkoppling. Med fiber skapar vi förutsättningar för dig att kunna ta del av detta utbud!

Ett fibernät ger snabb anslutning till internet med garanterad hastighet. Mobila bred­band, även 4G, ger oftare störningar och hastigheten varierar beroende på mobiltäck­ning och antalet samti­di­ga användare. Fiberbredband grävs istället ner i marken och ger därför minimala störningar.

Vill du vänta med att teckna abonnemang/tjänster är detta ändå ett gyllene tillfälle att ordna en fiberanslutning för din villa. Livslängden på fibernätet är minst 50 år och du betalar ingen löpande nätavgift så länge du inte abonnerar på någon tjänst via fibernätet.

ElmNets fibernät är ett så kallat öppet nät vilket innebär att alla tjänsteleverantörer som vill får sälja sina tjänster i nätet. Det gör att du som kund sedan väljer fritt bland dessa leverantörer och vilken hastighet du vill ha på ditt Internet.

Vårt fiberbredband medför obegränsad datamängd per månad i hastigheter upp till 1 000 MB/sekund. Aktuellt tjänsteutbud finns på Elmnet | Open Universe

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa